[Teaser] Alvaro – Make Me Jump

Zo onderhand begin ik een beetje fan te worden van Musical Freedom, het label van eindbaas Tiësto. De afgelopen tijd kwamen ze met vele harde releases waaronder Pair of Dice en Canonnball. Nu is het weer de beurt aan Alvaro, die eerder succes had met het nummer Make the Crowd Go. Check de teaser van Make Me Jump. (klik op ‘lees verder’ voor de video)

Lees ook:Nieuw: R3hab & ZROQ – Skydrop
Lees ook:Nieuw: Alvaro – Make Me Jump
Lees ook:[Teaser] Yves V, Loopers & Jacob van Hage – Amok
Lees ook:[Teaser] R3hab & ZROQ – Skydrop
Lees ook:Dance.blog.nl presents: Yearmix 2012 mixed by Houniet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>