[Teaser] Basto – StormChaser

Normaal gesproken heb ik het niet zo op Belgen. Ze praten een beetje vreemd en zijn niet heel erg slim. Voor Basto maak ik echter graag een uitzondering. Zeker als ik deze preview van zijn nieuwe track hoor. Sounds good! StormChaser komt 7 december uit op Spinnin Records. (klik op ‘lees verder’ voor de video)

Lees ook:Nieuw: Basto – Stormchaser
Lees ook:[Teaser] Spinnin Records Talent Pool EP 1
Lees ook:[Teaser] Julian Jordan – Ramcar
Lees ook:[Teaser] Fedde Le Grand – RAW
Lees ook:[Teaser] Dimitri Vegas & Like Mike – Wakanda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>