Afrojack test zijn Gangnam Style remix

Voor sommige mensen was het een mooie verrassing, andere wisten niet hoe snel ze moesten klagen over het nieuws. Afrojack gaat Gangnam Style remixen. Of nouja, hij heeft het al gedaan. De Nederlander is de enige DJ die een officiële remix mag uitbrengen. Best een eer, aangezien het niet zomaar een liedje is. HOP HOP! (klik op ‘lees verder’ voor het interview met Afrojack, en de video waarin hij de remix test in Chicago)

Lees ook:Video: Sander van Doorn – Joyenergizer
Lees ook:Nieuw: Apster – Bucklekneez
Lees ook:Afrojack’s eerste single van zijn eerste album wordt: iets met Chris Brown
Lees ook:Afrojack: Familiar Places
Lees ook:Nieuw: Keane – Sovereign Light Café (Afrojack Remix)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>