Jacob van Hage bij Slam!FM

Ja, dit was goed. Jacob van Hage, waar ik een beetje fan van ben, was te gast bij Slam!FM. Dat is best een eer, want veel grote dj’s zijn daar al langs geweest. Jacob deed een interview, waarin we te weten zijn gekomen hoe vaak hij masturbeert, maar draaide ook een halfuur durende set. En die was verschrikkelijk hard. Twitter stroomde over van de nieuwe JVH fans. Check z’n set.

Lees ook:Nieuw: Jacob Van Hage & Oliver Heldens – Thumper
Lees ook:Download: Jacob van Hage mashup pack
Lees ook:[Teaser] Jacob van Hage & Oliver Heldens – Thumper
Lees ook:Vanavond: Hardwell On Air 100
Lees ook:Slam!FM sluit het jaar af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>