BBC Radio 1′s Residency: DJ Chuckie & Sandro Silva

BBC Radio 1 is mijn favoriete radiostation. Hun programma’s zijn de beste. Denk aan Pete Tong en Annie Mac, maar denk ook aan BBC Radio 1′s Residency. Deze week mocht Chuckie achter de knoppen zitten. Man, wat een pompende beats! Check dit mensen. Twee uur lang genieten, met extra gratis guestmix van Sandro Silva. Aangezien het mij niet lukt de player te embedden: klik hier. (let op: wees snel, hij blijft maar een paar dagen online staan)

Lees ook:Dyro Guest Mix – BBC Radio 1 The Residency With Chuckie
Lees ook:Nicky Romero en Laidback Luke draaien in The Light
Lees ook:Nicky Romero – Essential Mix BBC Radio 1
Lees ook:Filmpje: Henri Rollins maakt gehakt van dj’s
Lees ook:Hardwell – BBC Radio 1 Essential Mix

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>