Podcast: Tony Junior Live Episode #002

Tony Junior is nog niet zo bekend. Of nouja, misschien ken je hem van het hitje ‘Loesje’. Wat ik van die track vind laten we maar even achterwege. Ter zaken: hij maakt podcasts. Daar houd ik dus wel van. Dit is de tweede episode met veel goeie tracks die terug te vinden zijn in de charts op Beatport. Tony Junior Live! (klik op ‘lees verder’ voor de podcast)

Lees ook:Podcast: Fedde le Grand – Dark Light Sessions 014 (Special ADE episode)
Lees ook:Nieuw: Basto – Stormchaser
Lees ook:Arbores Radio Episode 001
Lees ook:Nieuw: Tony Romera – Pandor
Lees ook:Jacob van Hage presents – Clear Blue Sky 33 Mix

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>