Nieuw: Martin Garrix & Jay Hardway – Error 404

Martin Garrix is goed bezig. Na zijn track met Sidney Samson en de remix van Stellar, die ik persoonlijk heel goed vond, komt hij dit keer samen met zijn maatje Jay Hardway met Error 404. De track is goed ontvangen, zo draaide Fatboy Slim hem als openingsnummer voor zijn set op Ultra. Wat vind jij ervan? (klik op ‘lees verder’ voor de track)

Lees ook:[Teaser] Martin Garrix & Jay Hardway – Error 404
Lees ook:Nieuw: Dannic – Viper
Lees ook:Hit or Shit: Fatboy Slim vs Funkagenda – What The Fuck!?
Lees ook:Fatboy Slim gaat er mee ophouden
Lees ook:Fatboy Slim denkt dance opnieuw uitgevonden te hebben

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>