Nieuw: Danny Howard – Apex

Danny Howard heeft gister een vette elektronische track uitgebracht. Het nummer heeft support van W&W, Martin Solveig en Steve Aoki. Dat kan dus slechter. Het is uit op Spinnin Records en ik vind de Dirty Drop best lekker. Wat jij? (klik op ‘lees verder’ voor de track)

Kopen: Beatport

Lees ook:Nieuw: Fedde Le Grand – RAW
Lees ook:Nieuw: Vince Moogin – Love Me Right
Lees ook:Nieuw: Firebeatz – Disque
Lees ook:Nieuw: Hardwell feat. Amba Shepherd – Apollo
Lees ook:Nieuw: R3hab & ZROQ – Skydrop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>