Preview: Psy – Gangnam Style (Afrojack Remix)

Eerder schreef ik al over het feit dat Afrojack een remix van Gangnam Style zou gaan maken. Die heeft ie inmiddels al een tijdje af. Hij heeft hem al meerderekeren live getest, en blijkbaar goed genoeg bevonden. Ook konden we zondag in het tv-programma Life 4 You al een stukje van de remix horen. Nu, op 1e kerstdag, heeft Nick eindelijk eens wat van zijn Soundcloud pagina gemaakt. Check het, want hij heeft er aardig wat tracks op gezet. En ja, ook de preview van zijn Gangnam Style remix. Op het internet lees ik veel negatieve shit erover, maar wat vind jij ervan? Hop hop!

Lees ook:Afrojack zet preview van eerste album online
Lees ook:Afrojack test zijn Gangnam Style remix
Lees ook:Knife Party – Haunted House EP
Lees ook:Hit or Shit: Fatboy Slim vs Funkagenda – What The Fuck!?
Lees ook:SICK INDIVIDUALS in the mix 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>