Nieuw: Alvaro – Make Me Jump

Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen. Deze meesterlijke track van Alvaro kwam namelijk al op 5 december uit. Een beetje gemist. Zonde, want dit is echt genieten. Dit is waar ik van hou. Daarom krijgt het toch nog een post op Dance.blog: Make Me Jump. Nou, ik weet niet wat jij doet, maar ik jump! (klik op ‘lees verder’ voor de track)

Kopen: Beatport

Lees ook:Nieuw: R3hab & ZROQ – Skydrop
Lees ook:Nieuw: Alesso – Clash
Lees ook:Nieuw: Vince Moogin – Love Me Right
Lees ook:[Teaser] Alvaro – Make Me Jump
Lees ook:Nieuw: Basto – Stormchaser

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>