Nieuw: Yves V, Loopers & Jacob van Hage – Amok

Daar is ie dan! Ik wacht persoonlijk al een tijdje op deze track van Yves V, Loopers en Jacob van Hage. Een hele vette samenwerking met als uitkomst Amok. Een absolute rammer voor in de clubs. Amok kreeg al support van Hardwell, Afrojack, Ferry Corsten, Diplo en vele andere. Dat zegt genoeg! (klik op ‘lees verder’ voor de track)

Kopen: Beatport

Lees ook:Nieuw: Loopers – Dealbreaker
Lees ook:Nieuw: Danny Howard – Apex
Lees ook:Nieuw: Vince Moogin – Love Me Right
Lees ook:Good Tune: TJR – Ode To Oi
Lees ook:Nieuw: Hardwell feat. Amba Shepherd – Apollo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>