Nieuw: Jordy Dazz – Claymore

Eigenlijk ben ik niet zo bekend met de releases van Jordy Dazz, maar dit vind ik een alleraardigst melodietje. Claymore mag er wezen. Sowieso, als lid van de Revealed Recordings club mag je er altijd wezen. Go Jordy Dazz! Trouwens, mooie naam ook. Jordy. Dazz. (klik op ‘lees verder’ voor de video)

Kopen: Beatport

Lees ook:Nieuw: Alesso – Clash
Lees ook:Good Tune: TJR – Ode To Oi
Lees ook:Nieuw: Fedde Le Grand – RAW
Lees ook:Nieuw: Apster – Bucklekneez
Lees ook:Nieuw: Quintino & Ralvero – Jackpot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>