Nieuw: Firebeatz – Disque

Daar is ie dan! Nog een release van het Nederlandse duo Firebeatz. Deze jongens zijn echt heel goed bezig, op elke track die zij tot nu toe uitgebracht hebben kunnen we los gaan. Ook Disque, in tegenstelling tot Here we F*cking Go op Spinnin Records, is top. Ik zeg: luisteren die hap. En draaien. In de clubs, op je telefoon en in de huiskamer. Overal. Firebeatz! (klik op ‘lees verder’ voor de video)

Kopen: Beatport

Lees ook:[Teaser] Firebeatz – Disque
Lees ook:Nieuw: Alesso – Clash
Lees ook:Nieuw: Danny Howard – Apex
Lees ook:Dance Top 50 Best of 2012 Continuous bonus mix
Lees ook:Good Tune: TJR – Ode To Oi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>