Nieuw: Loopers – Dealbreaker

Over talenten gesproken. De 20-jarige Nederlander die zichzelf Loopers noemt is er ook één. Vrijdag bracht hij de track Dealbreaker uit op CR2 Records. Dyro maakte er meteen een remix van. We wachten echter op zijn samenwerking met Yves V en Jacob van Hage. 17 december komt Amok uit, een meesterlijke track die afgelopen vrijdag al te horen was in Hardwell On Air. Daarnaast draaide Ferry Corsten hem ook al in Corsten’s Countdown. Enfin. Tot die tijd scoort Dealbreaker ook een goede voldoende. Kopen kan hier.

Lees ook:Nieuw: Yves V, Loopers & Jacob van Hage – Amok
Lees ook:Nieuw: Alvaro – Make Me Jump
Lees ook:Nieuw: Dannic – Clobber
Lees ook:Video: Ferry Corsten – Junk
Lees ook:Interview: Loopers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>