Nieuw: Erik Arbores ft. Esmée Denters – Dance 4 Life

Je merkt het wel: de 15-jarige Erik van den Boom zit niet meer op school. Nee, hij maakt muziek. Dat heeft de beste jongen toch goed geregeld. Nadat onlangs zijn Club Mix van Gold uitkwam, is het nu tijd voor een track met niemand minder dan Esmée Denters. Ze hebben het speciaal gemaakt voor Dance 4 Life, waar Erik ambassadeur van is. Wat vinden we ervan? (klik op ‘lees verder’ voor de video)

Lees ook:Nieuw: Erik Arbores – Gold (Club Mix)
Lees ook:Nieuw: Bingo Players – Out Of My Mind (Dada Life Remix)
Lees ook:Nieuw: Quintino & Alvaro – World In Our Hands
Lees ook:Hardwell, Fedde Le Grand en Dannic vieren tien jaar Dance4Life in Concertgebouw
Lees ook:Nieuw: Dannic – Viper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>