Nieuw: Julian Jordan & Martin Garrix – BFAM

Martin Garrix en Julian Jordan zijn allebei grote talenten. De ene maakte onlangs nog furore met een harde remix van een nummer van Christina Aguilera, de andere scoorde een nummer 1 hit op Beatport met Sander van Doorn. Je kunt dus wel stellen dat de twee goed bezig zijn. Ze doken samen de studio in met als resultaat BFAM. De afkorting staat voor brother from another mother. Hele goede vrienden dus. (klik op ‘lees verder’ voor het nummer)

Kopen: Beatport

Lees ook:Nieuw: Nicky Romero ft. Nervo – Like Home
Lees ook:Nieuw: R3hab & ZROQ – Skydrop
Lees ook:Nieuw: Norman Doray and NERVO ft. Cookie – Something To Believe In (Hard Rock Sofa Vocal Remix)
Lees ook:Nieuw: Quintino & Ralvero – Jackpot
Lees ook:Good Tune: TJR – Ode To Oi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>