[Teaser] Hardwell feat. Amba Shepherd – Apollo

We hebben even moeten wachten, maar de nieuwe Hardwell komt eraan. De nummer 6 van de wereld bracht vandaag een teaser uit, opgenomen tijdens het Amsterdam Dance Event in de Escape. Voor de rest van het nummer is nog enig geduld nodig. Het komt op 26 november uit! (Klik op ‘lees verder’ voor de video)

Lees ook:Nieuw: Hardwell feat. Amba Shepherd – Apollo
Lees ook:Escape viert verjaardag met Tiësto
Lees ook:Nieuw: Apster – Bucklekneez
Lees ook:Video: Sander van Doorn – Joyenergizer
Lees ook:Nieuw: Quintino & Ralvero – Jackpot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>