[Teaser] Apster – Bucklekneez

Wall Recordings gaat lekker. Waar we nog genieten van de nieuwe nummers van Shermanology en Afrojack hebben ze voor ons alweer een nieuwe teaser online gezet. Nu ben ik eigenlijk geen fan van het fenomeen teasers, maar ze zijn er. Dan ga ik ze luisteren ook. Wat vinden jullie van de nieuwe Apster? Uit op maandag 19 november! (klik op ‘lees verder’ voor de teaser)

Lees ook:[Teaser] Firebeatz – Disque
Lees ook:Nieuw: Apster – Bucklekneez
Lees ook:[Teaser] Hardwell feat. Amba Shepherd – Apollo
Lees ook:[Teaser] Quintino & Ralvero – Jackpot
Lees ook:[Teaser] R3hab & ZROQ – Skydrop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>