Nieuw: Franky Rizardo en Roul & Doors – Elements (Hardwell & Dannic Remix)

Als Hardwell en Dannic een remix gaan maken wil ik bij voorbaat al op vind-ik-leuk klikken. Niet gedaan, en terecht. Dit keer is het orgineel toch echt wel lekkerder. Dat kan ook door het orgineel komen trouwens. Man wat een lekkere, niet commercieel klinkende, plaat. Welke vind jij beter, de remix of het orgineel? (filmpjes na de ‘lees verder’)

De remix:

Het orgineel:

Lees ook:Nieuw: Dannic – Viper
Lees ook:Filmpjes: Didgeridoo Techno – “Kikin Kookas” by The Web
Lees ook:[Teaser] Dimitri Vegas & Like Mike – Wakanda
Lees ook:Preview: Psy – Gangnam Style (Afrojack Remix)
Lees ook:Filmpjes: Techno Girl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>