Avicii – Promo mix 2013

aviciiAvicii kreeg veel kritiek na zijn optreden op het Ultra Music Festival. De DJ draaide namelijk een hoop nieuwe tracks die niet bij iedereen in de smaak vielen. Misschien was het wennen: want ik ga de nieuwe muziek van Tim Berg steeds meer waarderen. In zijn nieuwste promo mix hoor je veel materiaal dat op het nieuwe album zal komen, check het dus! (en geef het een kans)

Lees ook:Club r_AW: prijs omhoog want cd Rude Awakening erbij
Lees ook:Promo onderscheidt zich van de rest!
Lees ook:Videoclips: Nieuwe videoclip Kraak & Smaak – Squeeze Me
Lees ook:Junkie XL en The Cure treden samen op
Lees ook:Fedde le Grand moet nog wennen aan succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>