Hardwell Yearmix 2012

Het was zeker een goed jaar voor de Nederlandse Hardwell. Zijn track Spaceman werd een enorme hit, zijn label Revealed kwam met veel releases en hij belande op de zesde plek in de lijst van de honderd beste DJ’s van DJMAG. We kunnen via zijn yearmix terugkijken op zijn muzikale hoogtepunten. Fijn!

Lees ook:Firebeatz Yearmix 2012
Lees ook:Vanavond: Hardwell On Air 100
Lees ook:Joris Voorn en Steffi in ranglijst Resident Advisor
Lees ook:Fedde le Grand – Dark Light Sessions 023 (2012 Yearmix)
Lees ook:Dance.blog.nl presents: Yearmix 2012 mixed by Houniet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>