Spinnin’ Records Presents Yearmix 2012

Onze vrienden van Spinnin Records brengen veel tracks uit. Heel veel. Het lijkt mij dan ook lastig om de beste in een uur te moeten proppen. Het lijkt echter toch gelukt! De jaarmix van het grote dancelabel bevat tracks van Sander van Doorn, Bingo Players, Basto, Afrojack, Hard Rock Sofa, Nicky Romero en vele andere. Enjoy! (klik op ‘lees verder’ voor de mix)

Lees ook:FRESHNESS – Episode 8 By Jordy Kruse
Lees ook:Dance.blog.nl presents: Yearmix 2012 mixed by Houniet
Lees ook:Radioshows week 45
Lees ook:[Chart] Beatport top 10 week 46
Lees ook:[Chart] Beatport top 10 week 48

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>