Interview: Loopers

Om eerlijk te zijn ken ik Loopers, die in het echte leven Khazar heet, nog niet heel lang. Dat maakt natuurlijk niets uit, want ik leer iedere dag nieuwe artiesten kennen. Toen zijn samenwerking met Jacob van Hage en Yves V echter uitkwam werd ik nieuwsgierig. Wie is Loopers eigenlijk? Hoe is hij op deze meesterlijke samenwerking gekomen? Ik heb hem dus gewoon even wat dingen gevraagd! (klik op ‘lees verder’ voor het interview met Loopers)

Je heet Loopers, hoe ben je daar opgekomen?
”Het woord Loop hoef ik denk ik niet uit te leggen. Op de Pioneer draaitafels kan je er voor kiezen om een stuk van je track te ‘loopen‘die je dan aan het draaien bent (dat stukje herhaalt zich dan totdat jij het uit de loop haalt). Vroeger was ik een duo en vandaar de naam Loopers (Meervoud).”

Dat klinkt best logisch! Zeg, ben je een beetje trots op je laatste track met Jacob van Hage en Yves V? Hij werd al gedraaid door de grote DJ’s en ook ik van Dance.blog vind hem zwaar vet!
”Natuurlijk ben ik daar trots op! Er is dan ook keihard gewerkt aan deze track. Het was een leuke, goede en vlotte samenwerking. Yves V en Jacob zijn twee keer langs gekomen bij mij thuis en daarna was Amok zo goed als af.”

Door wie is Amok eigenlijk allemaal ‘gesupport’?
”Nou, ik kreeg de supportlist terug van Spinnin Records en had de hele dag een grijns op mijn gezicht! Als jonge jongen was het altijd al een droom van mij dat artiesten zoals Steve Aoki,Dada Life, Tiësto, Afrojack en Hardwell mijn platen zouden draaien. Nu komt het allemaal uit!”

Enne, hoe zijn jullie op deze samenwerking gekomen?
”Jacob en ik kennen elkaar al wat langer. Een paar maanden terug was ik uitgenodigd op een BBQ bij hem thuis en toen kwamen we op het idee om met zijn drieën een track te maken. Een paar weken later kwamen Jacob en Yves V naar mijn huis en in twee sessies van 5 uur was de track zo goed als af!”

Wat zijn jouw verwachtingen voor 2013, wat ga je allemaal doen en waar ga je draaien?
”Ik heb geleerd geen verwachtingen te hebben in het leven om teleurstelling te voorkomen. Wat ik je wel kan vertellen is dat ik in 2013 samen met mijn team keihard ga werken om LOOPERS naar de volgende stap te brengen. Ik zal zelf heel veel tijd in de studio doorbrengen. Er komen dikke samenwerkingen aan waar ik nog niets over kan vertellen. Eind april komt er een release op een groot label van een grote Nederlandse DJ. Raad maar wie!”

Ik denk het label van Afrojack! Wat is eigenlijk jouw favoriete track van 2012?
”Tommy Trash – Cascade”

Lees ook:Nieuw: Yves V, Loopers & Jacob van Hage – Amok
Lees ook:Nieuw: Loopers – Dealbreaker
Lees ook:[Teaser] Yves V, Loopers & Jacob van Hage – Amok
Lees ook:Jacob van Hage bij Slam!FM
Lees ook:Jacob van Hage presents – Clear Blue Sky 33 Mix

1 Reacties // Reageer

One thought on “Interview: Loopers

  1. Barry S

    De Gangham style is voorbij, want De Beste en Beroemdste Zangeres Ter Wereld heeft zich persoonlijk bemoeid met een andere dasstijl.
    Hier de premiere van haar dansen tesamen met een andere groep danser.
    Link onder de naam

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>