Dance talent: Visionaire

Ik weet bijna zeker dat je hem niet kent, slecht nieuws. Dit is namelijk een groot talent. Visionaire is de naam. De 21-jarige DJ/producer woont in New York en heeft al een klein legertje fans verzamelt op sociale netwerken als Twitter en Facebook. Door zijn remixen bij een bepaald aantal likes of shares gratis weg te geven creëert hij zijn eigen publiek. De Dirty Dutch Remixes blijven overigens niet onopgemerkt: hij kreeg al complimenten van Alvaro en Reece Low. Bekende namen als het gaat om Dirty Dutch muziek. Hij vertelt mij zijn dromen, zijn manier van werken en wat hij gebruikt om zijn muziek te produceren. (klik op ‘lees verder’ voor het volledige interview)

Zo ziet dat produceren eruit.

Ben je vaak aan het produceren?
Eén track neemt meestal vier tot acht uur in beslag, maar soms zit ik gewoon de hele dag te produceren. Veel, maar ik heb er veel plezier aan.

Waar kom je vandaan?
Ik woon in New York. (red. waar de beste man nu precies vandaan komt, is geheim)

Hoe oud ben je?
21

Je hebt al best wat fans, hoe heb je dat voor elkaar gekregen?
Ik deel mijn producties overal en met iedereen, daarnaast probeer ik steeds beter te worden. Ik weet nog dat ik heel blij was met zestig likes op mijn Facebook pagina, nu zijn het er al meer dan 2000! Er is echter nog een lange weg te gaan!

Hoe ben je toch op die naam gekomen?
Eerlijk: er zit niet veel achter de naam. Ik draag een bril, dus ik wilde een naam met ‘vision’ erin. Na een paar minuten besloot ik dat het ‘Visionaire’ zou worden.

Wat zijn je ambities?
Ik hoop dat ik binnen een jaar herkend wordt door grote DJ’s.

Ik raad je zeker aan om zijn pagina te liken en te luisteren naar zijn muziek. Ook kun je op hem stemmen in de Spinnin Records Talent pool, om te zorgen dat hij een platencontract in de wacht kan slepen.

Lees ook:Topper van de week: Henzel Washington
Lees ook:Dirty Dutch week: Genieten van voorgaande edities
Lees ook:Amsterdam week: Heineken Music Hall
Lees ook:Dirty Dutch week: Parkhal
Lees ook:Dirty Dutch week: Deltahal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>