Dannic – 2012 Yearmix (gratis download)

We kunnen wel stellen dat 2012 een goed jaar was voor Dannic. Hij bracht eigen platen uit en maakte hele fijne remixes. Het is nu wachten op zijn eerstvolgende release: Clobber. Maar.. Dannic zou geen DJ zijn als hij geen yearmix in elkaar heeft geknutseld. Lekker! Trouwens, de mix is gratis te downloaden via Soundcloud! Tracklist hier.

Lees ook:DANNIC – April 2013 Promo Mix
Lees ook:Firebeatz Yearmix 2012
Lees ook:DANNIC – December 2012 Promo Mix
Lees ook:[Teaser] Dannic – Clobber
Lees ook:Fedde le Grand – Dark Light Sessions 023 (2012 Yearmix)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>