Ik wilde een track kopen op Beatport..

Het zou de laatste dinsdag van de eerste maand van 2013 moeten gebeuren. Ik zat er al een tijdje over na te denken. Wegen de voordelen wel op tegenover de nadelen? Is het niet eng? Ben ik niet een loser als ik het doe? Al was het grootste probleem nog wel geld. Dat had ik namelijk nodig voor de daad. Niet gek, maar in de wereld die ik betrad is simpel betalen nog niet helemaal ingeburgerd. Raar, want in deze vreemde wereld zijn veel organisaties boos over de huidige stand van zaken. De burgers overigens niet. Lees mijn verhaal verder op Ondertussen.nl

Lees ook:Hoera! We werden gekopieerd
Lees ook:Zweedse lesbo’s krijgen €3000 voor zoen
Lees ook:GHB drogering, vrijwillig of ongewild?
Lees ook:ADE-special: Paul van Dyk neukt geen groupies
Lees ook:Partycheck: Latin Lovers Patronaat Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>