Colofon

Dance.blog.nl is een blog over dance in de brede zin van het woord.

Het laatste nieuws over dance-festivals, vreemde weetjes over bekende dj’s, dance-klassiekers die iedereen zou moeten kennen, verloren gewaande artiesten, de nieuwste dansen, feesten die je niet wilt missen: dit alles en meer komt er allemaal aan bod op dit blog.  

Over Blog Online:Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo'n 2 miljoen bezoekers. 

Adverteren?Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

Heeft u aan- of opmerkingen, tips of relevante informatie? U kunt het kwijt op [email protected] .

 

Lees ook:Dance.blog.nl zoekt versterking. Jij?
Lees ook:Speedfreax in handen van SFX
Lees ook:Rotterdamse gemeente redt Nighttown van faillissement
Lees ook:Sparen voor gastenlijstplekjes met Kees
Lees ook:Festivalweek: Fit for Free With Dance(parade) Rotterdam

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Colofon

 1. Margreet vergeert

  Ik kom net uit Barcelona en ben daar een eigenaar tegengekomen van 3 lounge clubs en wat blijkt dat is ook de eigenaar van de iT ik heb wat gegeten met de managers van die clubs en later kwam hij er ook bij ,deze man heeft echt geld vertelde zijn managers en is ook nog steeds huurder van de iT alleen is hij verwikkeld in een juridische strijd omdat de eigenaar van het pand het niet meer aan hem wil verhuren zoals hun vertelde en wat ze ook vertelde dat hij nu voor de rechtbank een bedrag van 20 miljoen euro eist ivm schadevergoeding etc etc. Ik heb die man niet alleen gesproken maar ik denk wel dat het geen makkelijk persoon is want hij ging daar echt te keer als een dictator tegen zijn personeel , en het geld zal wel van niet eerlijke zaken komen omdat hij constant beschermd wordt door van die klerenkasten, oja die ronaldihno is een vriend van hem omdat die de gehele middag met hem zat te praten

    /   Reply  / 
 2. Katja

  @ Margreet: ehm, ok.

    /   Reply  / 
 3. davide

  Hi we done clip for new releases from our label : http://www.pointrecords.net
  releases is for clip Robert M feat Nicco – Cant Slow Down
  more info about Robert you can see on ( http://www.myspace.com/electroone )
  after the weekend we starting with promotions of this clip and I have question can we give You links from Youtube and Yu will put on Your webiste to news?
  its possible ? please let me know thanks !
  http://www.pointrecords.net

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>