Dance te boek gesteld

Het jaar 2013 is net voorbij. Precies 25 jaar geleden hoorde Nederland voor het eerst house en om dat te vieren zijn er vorig jaar drie boeken uitgebracht om dat heuglijke feit te herdenken.

Mary Go Wild geeft een overzicht van 25 jaar dance in Nederland


In september kwam Dutch Dance uit. Tijdens het Amsterdam Dance Event werd Mary Go Wild op grootse wijze gepresenteerd. Dit zijn beide overzichtswerken.
Begin december kwam daar nog de biografie van de Rotterdamse partygoeroe Ted Langenbach bij.

Het is nu extra aantrekkelijk om nog voor de kerst Mary Go Wild, vernoemd naar de vroege dance-hit van Grooveyard (pseudoniem van de nog altijd als Secret Cinema actieve Jeroen Verheij), aan te schaffen. Wie in de laatste twee weken van het jaar het boek bestelt maakt kans om een van de 25 Silver Tickets in het boek te vinden. Zo’n ticket geeft recht op twee kaarten voor de mooiste dancefestivals van Nederland zoals Amsterdam Dance Event, Sensation, Mysteryland, Awakenings Festival, Pitch, Solar Weekend, Welcome to the Future, Dirty Dutch, Q-Base, Pitch, 5 Days Off, Voltt Loves Summer, Loveland Festival, Valtifest, Dance Valley en Free Your Mind.

Lees ook:Mary Go Wild en Dutch Dance winnen Pop Media Prijs 2013
Lees ook:Dutch Dance en Mary Go Wild genomineerd voor Pop Media Prijs 2013
Lees ook:Amsterdam Dance Event van 15 t/m 19 oktober
Lees ook:Roxy en de house revolutie, een boek voor de houseliefhebber
Lees ook:ADE week: Kraak & Smaak presents Plastic People

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>