Serious Request-veiling met dance-aanbiedingen

Vanavond wordt Het Glazen Huis geopend op het Wilhelminaplein te Leeuwarden. Radiozender 3FM zal tijdens de traditionele Serious Request-actie geld inzamelen om kindersterfte als gevolg van diarree door het gebrek aan schoon water, zeep en sanitaire voorzieningen tegen te gaan.
Tot en met kerstavond 24 december worden Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering opgesloten in de glazen studio. De dj’s eten de zes dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie. De luisteraar kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en/of bieden op artikelen in een speciale veiling. Daarbij zijn verscheidene interessante aanbiedingen voor dance-liefhebbers!
huiskamerrave

Zo kan er worden geboden op een Huiskamer Rave verzorgd door Fusion Records. Frequencerz, Donkey Rollers, DV8 Rocks!, Zany, B-Front, The Pitcher, Titan, Jack of Sound, Slim Shore, Rebourne en Thyron zullen ondersteund door mc DV8 hun hardstyle draaien en ook licht en geluid worden geregeld. Evenals een heuse aftermovie. Martin Garrix kan ook worden binnengehaald voor een huiskamerconcert.
De koptelefoon van Fatboy Slim, een Girls Love Dj’s-pakket en kaarten voor het uitverkochte Valhalla Festival worden eveneens ter veiling aangeboden.
Ook buiten Leeuwarden wordt er actie gevoerd om geld in te zamelen voor de zogenaamde stille ramp. Zo hebben verschillende Rotterdamse collectieven en organisaties de handen ineen geslagen. Zaterdag 21 december organiseren ze Rotterdam Request.
RotterdamRequest
Op de achtste verdieping van Grandcafé Engels in het Groothandelsgebouw is er vanaf 16.00 een grootse kerstborrel met een markt en daarnaast optredens van Rotterdamse helden als Michel de Hey, Jeff Solo, Khalil & Steven Pieters, Joey Daniel & Jeff Moore, Nino & Frankie, Pop On Acid, D-Ribeiro, Karim Soliman, Timeaux & Post, Moody Mehran, Tenpa & Jorge Spencer, Beau Zwart, Eelco Dane, Lager, Th’Acquisition & Seanxx, O’Henn, MeSoJorny, Mr. Nice Guy, Deville & MC Greg, Job Smit & Marc Nolte, Jeremaine S. en Ben Fresh. Rotterdam Request gaat door tot 23.00. Vervolgens is er nog een afterparty van Give Soul met Benny Rodrigues, Timeaux & Post, Karim Soliman, Beau Zwart en anderen.

Lees ook:Secret Cinema, Dj Sneak, Leroy Styles en David Vunk op Boothstock
Lees ook:Dansend stilstaan bij vrede en vrijheid op 5 mei
Lees ook:Rotterdam Outdoor brengt ode aan de Maasstad
Lees ook:Kevin Saunderson, Mark Knight en Charly Lownoise & Mental Theo op eerste editie DanceFloat
Lees ook:Langenbach: Rotterdams clubleven ligt op zijn gat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>