Paul Bäumer (Bingo Players) overleden

Paul Bäumer is gisteren, 17 december, op 37-jarige leeftijd overleden. Hij was lid van het duo Bingo Players. Zijn muzikale partner Maarten Hoogstraten heeft dat vandaag, 18 december, bekend gemaakt op de website.

Bingo Players-lid Maarten Bäumer (rechts) is op 17 december 2013 overleden aan de gevolgen van kanker.


Het jaar 2013 begon nog zo goed voor hen. Ze behaalden de eerste plaats met hun nummer Get Up (Rattle) in de Britse hitlijst. Eerder hadden ze ook al een grote hit met Cry (Just a little). In juli werd echter kanker geconstateerd bij Paul. Aan de gevolgen van die ziekte is hij nu overleden.
De site van Bingo Players lijkt tijdelijk deels niet bereikbaar. Waarschijnlijk is de site overbelast omdat fans hun medeleven willen betuigen. Ook op de facebook-pagina stromen de condoleances binnen.
Bingo Players heeft al de optredens voorlopig afgezegd!

Lees ook:Bekende dj’s draaien ter nagedachtenis aan Bingo Player Paul Baümer
Lees ook:Las Vegas overspoeld door Nederlandse dj’s
Lees ook:Hit or Shit: Bingo Players ft. Chocolate Puma – Touch Me
Lees ook:Amerikaanse DJ Rashad overleden
Lees ook:Nieuw: Bingo Players – Out Of My Mind (Dada Life Remix)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>