Download: Jacob van Hage mashup pack

Jacob van Hage is goed bezig. De Nederlandse DJ/producer draaide al een aantal keer in het buitenland dit jaar, en op dit moment is hij op weg naar New York om zijn USA debuut te maken. Ter gelegenheid van dit debuut stelde hij een mashup pack samen. Jacob staat namelijk bekend om zijn mashups. Wat dat zijn? Liedjes met vocals, of zelfs hele stukken, van een ander liedje erdoorheen. JVH is eigenlijk de mashup koning. Download zijn mashup pack hier. (check ook mijn interview dat ik met hem had)

Lees ook:Jacob van Hage bij Slam!FM
Lees ook:Jacob van Hage presents – Clear Blue Sky 33 Mix
Lees ook:[Teaser] Daddy’s Groove – Stellar (Martin Garrix Remix)
Lees ook:Interview: Darko Esser en exclusief nummer Dj Yellow
Lees ook:Top 500: Deep Dish – Flashdance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>