Radioshows week 45

Nieuwe rubriek erbij, hoppa. Ieder weekend nemen wereldberoemde DJ’s radiozenders over om hun nieuwe muziek te laten horen, of dat van een ander. Soms in een mix, soms niet. Vanaf nu dus elke week een overzicht van de beste radioshows. Denk aan programma’s van Hardwell, David Guetta, Nicky Romero, Sander van Doorn, Afrojack en Armin van Buuren. Helaas staan niet alle shows op platforms als Youtube en Soundcloud. Wat beschikbaar is zal ik dus plaatsen. Tips? Let me know! (Klik op ‘lees verder’ voor de shows)

Afrojack, Jacked 

Hardwell, Hardwell on Air

Nicky Romero, Protocol Radio

Voor Tiësto’s Clublife klik hier.

Lees ook:Nicky Romero – Protocol Flight #01
Lees ook:Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren en meer Nederlanders genomineerd voor International Dance Music Awards
Lees ook:[Teaser] Avicii & Nicky Romero – I Could Be The One
Lees ook:Nieuw: Tony Romera – Pandor
Lees ook:FRESHNESS – Episode 8 By Jordy Kruse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>