Sander van Doorn @Escape aftermovie

Amsterdam Dance Event is al even geleden, maar wat was het mooi. Elke avond feest in de clubs, alle DJ’s waren in de hoofdstad. Ik zelf ben alleen bij Jacked in Paradiso geweest, zeker een goed feestje! Natuurlijk was er meer. Zo had Escape een goede line up met onder meer Sander van Doorn, Hardwell, Sidney Samsom en Fedde le Grand. Check hieronder de aftermovie van de openingsavond van Sander van Doorn. Met onder andere Sander zelf, Firebeatz en jeugdig talent Julian Jordan.

Lees ook:Sander van Doorn – Identity Episode 166 (Julian Jordan & Martin Garrix takeover show)
Lees ook:Nieuw: Julian Jordan & Martin Garrix – BFAM
Lees ook:Sander van Doorn verschuilt zich niet meer
Lees ook:Robbie kiest weer voor een Nederlandse dj
Lees ook:Robbie in de mix bij Fedde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>