Dance om uit te dragen!

Artiesten worden steeds meer als stijliconen, modellen en voorbeelden beschouwd!  Grote multinationals committeren zich daarom graag aan de wereldberoemde Nederlandse dj’s.

Philips gebruikt Armin van Buuren om koptelefoons te verkopen, Opel pronkt met Hardwell en Afrojack heeft inmiddels zijn tweede collectie voor G-Star ontworpen en gepresenteerd tijdens de Winter Music Conference in Miami!

De artiesten zien zelf ook kansen. Zo loopt Tiësto te koop met zijn eigen Club Life Varsity Jacket. Het jack was nadat het was opgenomen in het assortiment van zijn webshop vrijwel meteen uitverkocht! Fans willen de liefde voor hun favoriete artiesten graag uitdragen blijkt wel!

Ook platenmaatschappijen en andere ondernemingen zien de mogelijkheden. Het zeer gewaardeerde Rotterdamse platenlabel Clone verkoopt al heel lang T-shirts en truien met hun karakteristieke logo. Vorig jaar volgde er zelfs wielerkleding.

Het eveneens Rotterdamse Triphouse-collectief heeft nu ook een T-shirt uitgebracht. Uit hun ontwerp blijkt hun liefde voor de thuisstad want de plaatsnaam staat er prominent op afgebeeld! Daarnaast wordt met de getallen 808 en 909 uiteraard gerefereerd aan de TR808- en TR909-drumcomputers van Roland die het typische geluid van house hebben bepaald! Het shirt is in gelimiteerde oplage uitgebracht en kost 20 euro. Meer informatie over hoe te bestellen via deze link of men kan langs gaan in de Triphouse-winkel aan de Maasstedelijke Josephstraat!

Het Rotterdamse Triphouse-collectief heeft een T-shirt op de markt gebracht!

Het Rotterdamse Triphouse-collectief heeft een T-shirt op de markt gebracht!

Triphouse bestiert in hun onderkomen naast een winkel ook een boekingskantoor en platenmaatschappij. Het collectief is al jarenlang bezig in het Rotterdamse en bestaat inmiddels uit een leger creatievelingen die een liefde voor vooruitstrevende elektronische muziek en de bijbehorende cultuur en lifestyle delen.

Het gezelschap bestaat uit dj’s, producers, muzikanten, organisatoren, promoters, grafisch vormgevers, modeontwerpers, beeldend kunstenaars en andere liefhebbers. De aan het collectief gelieerde dj’s zoals vooral vaandeldragers Steven Pieters en Khalil zijn vaak te horen tijdens Rotterdamse clubavonden en festivals. Zelf organiseert Triphouse talloze activiteiten zoals feesten, exposities, radio-uitzendingen, filmvertoningen en dj-sets in hun hoofdkwartier zoals onlangs nog tijdens Record Store Day bijvoorbeeld!

Lees ook:Het draait ook om kleding bij dj’s!
Lees ook:Nino & Frankie presenteren nieuw Blijdorp Festival in Rotterdam
Lees ook:Exclusief vinyl van Skrillex, Disclosure en Baskerville tijdens Record Store Day
Lees ook:Een nieuw technoconcept: Siksmiks @ de Flexbar
Lees ook:Toppers van de week: Hardsoul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>