Boys Noize, Green Velvet, Octave One en FeestDJRuud naar Solar

De winnaar van de Gouden Kabouter voor het Beste Meerdaagse Festival presenteert gewoon in een keer de programmering! Uiteraard waren er tot nu toe enkele onthullingen maar nu is bekend dat Hudson Mohawke, Boys Noize, Hercules & Love Affair, AraabMUZIK, Kraantje Pappie, La Pegatina, Green Velvet, Dave Clarke, FeestDJRuud, Octave One, I Am Legion, Great Minds, Joris Voorn en Aeroplane dit jaar present zijn bij Solar Weekend rond de Limburgse Maasplassen.

Ook Bassnectar, Franky Rizardo, Shermanology, Kolsch, Joost van Bellen, Marcel Fengler, Wally Lopez, Coely, Hans Teeuwen & The Painkillers, Rico & Art, The Shapeshifters, Dominik Eulberg & Gabriel Ananda, Henzel & Disco Nova, Ronnie Flex, Punks Jump Up. Mr Polska, Gramophonedzie, Gery Mendes, Broederliefde, Dirtcaps, Jayh, Tomo Maas, Good Luck en Hardsoul zijn geboekt.

Solar Weekend vindt plaats van 31 juli t/m 3 augustus en de kaartverkoop is inmiddels gestart. Prijzen variëren van 49 euro voor een dagkaart tot 135 euro voor alle dagen en zijn verkrijgbaar via deze link!

FeestDJRuud gaat een feestje maken op Solar!

FeestDJRuud gaat een feestje maken op Solar!

Solar wordt zoals bekend mag worden verondersteld georganiseerd door Extrema. Eerder brachten die al de line-up voor Extrema Outdoor op 12 juli naar buiten!

Lees ook:Top 500: Basement Jaxx – Rendez-vous
Lees ook:Makam, Oliver Schories en Gabriel Ananda naar Ohm Festival
Lees ook:Gratis naar Solar? Ben creatief!
Lees ook:Extrema begint eigen club
Lees ook:Afrojack, Fedde Le Grand, Laidback Luke en Jeff Mills op Extrema Outdoor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>