Rotterdamse Hotels ontvangen steeds vaker uitgaanspubliek

Uiteraard worden hotels vaak bevolkt door dj’s. Na hun set worden de buitenlandse artiesten ondergebracht in hotels, meestal met verlate check out! Regelmatig wordt er dan uiteraard niet geslapen vanwege spontane afterparty’s! In Rotterdam worden hotels in navolging van wereldsteden als New York, Londen, Parijs en ook de Nederlandse hoofdstad nu ook steeds vaker ontdekt als plek om te feesten.

Grand Hotel Central kan als voorloper worden beschouwd. Vergane glorie is zeker van toepassing op deze monumentale plek in het centrum van de stad. Toen er een gebrek ontstond aan podia in de stad ontdekten enkele organisaties de lobby en Spiegelzaal van het hotel.

Zodoende zijn er in het verleden optredens en sets geweest van Alex Nut, Leroy Rey, Miss Monica, Nicon, Fatima, Flying Lotus, Samiyam, Floating Points (aanstaande zaterdag is Floating Points terug in Rotterdam als hij Bird aandoet tijdens 360 Degrees. Sam Sheperd is overdag wetenschapper maar als dj biedt hij zweterige house, obscure brazil en dampende boogie) en Dam Funk aan de Kruiskade! Ook tijdens het International Film Festival Rotterdam is Central de plek voor afterparty’s. Elke festivalavond gaat men daar traditiegetrouw het langst door.

Vanavond is de derde editie van De Lobby. De eerste twee keer was het nieuwe  imposante Nhow Hotel op de Kop van Zuid het decor. Maar door het succes, het openbare bar-gedeelte stond helemaal vol, wordt nu ingetrokken bij het Bilderberg Parkhotel. Dat hotel is centraal gelegen en kan meer bezoekers aan! Om zes uur begint het feest waar Nino & Frankie en Job Smit & Marc Nolte tot twee uur in de nacht de muziek zullen verzorgen. De toegang is gratis, maar vol is vol!

Het nieuwe The Love Inn zal zaterdag 17 mei plaatsvinden te midden van de ouderwetse grandeur van het Hilton Hotel aan het Hofplein. Hilton is al vaak pleisterplaats van artiesten tijdens Het North Sea Jazz Festival. ‘s Nachts zijn er dan vaak jamsessies waar de internationale artiesten samen improviseren! Tijdens The Love Inn zijn er vanaf elf uur ‘s avonds optredens van Jeff Solo, Moody Mehran (beiden ook aanwezig op het Ohm Festival), het Utrechtse Shmlss en Chezz! Bovendien is Co2RO gevraagd om de zaal te voorzien van uitgelichte sculpturen.

Moody Mehran is te gast in het Rotterdamse Hilton tijdens The Love Inn op 17 mei

Moody Mehran is te gast in het Rotterdamse Hilton tijdens The Love Inn op 17 mei

 

De kaartverkoop (nu nog 8 euro, later 10 euro) voor The Love Inn is vanaf nu mogelijk via deze link!

Lees ook:Osunlade, Motor City Drum Ensemble, Trus’me en Lenzman strijken neer in Bird
Lees ook:Makam, Oliver Schories en Gabriel Ananda naar Ohm Festival
Lees ook:Lost & Sound is nieuw festival in Rotterdam
Lees ook:Liefde in de dance
Lees ook:Serious Request-veiling met dance-aanbiedingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>