Warren Fellow en Outsiders naar China

Begin deze maand vertoefde Don Diablo nog in India om twee optredens te verzorgen in Mumbai en Delhi. De globalisering is dus ook gaande binnen de dance. Begin mei is er het Strawberry Festival in de Chinese steden Beijing (drie dagen) en Shanghai (twee dagen) waar onder meer Justice, AC Slater en Cut Copy op zullen treden. Maar de Nederlandse acts Warren Fellow, Outsiders en BaseString zijn eveneens uitgenodigd om op te treden tijdens de evenementen!

Outsiders is een Haagse act en levert house, club en electro. Warren Fellow is een producer en dj die vooral bekend staat om zijn techno. Bij terugkomst uit China staat hij al weer snel in Toffler op 10 mei en hij doet deze zomer uiteraard weer enkele festivals aan zoals DanceFloat in zijn thuisstad Rotterdam en Extrema Outdoor.

Rotterdammer Warren Fellow draait begin mei in China!

Rotterdammer Warren Fellow draait begin mei in China!

 

De aanwezigheid van BaseString is niet zo vreemd. Berry van Zanten, zoals hij ter wereld kwam, vertrok al in 2004 naar China. Hij is daar nu een gevierd trance-dj opererend vanuit Bejing en hoeft dus in tegenstelling tot Warren Fellow en Outsiders niet ver te reizen!

 

 

Lees ook:Lief festival uitverkocht!
Lees ook:Drijvend dansen
Lees ook:Column: Een dromer verlangt naar de zomer
Lees ook:Chuckie, The Partysquad, Michel de Hey en Benny Rodrigues toegevoegd aan line-up DanceFloat
Lees ook:Heiko Laux, René Amesz, Joey Daniel en Warren Fellow schepen ook in bij DanceFloat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>