Appelsap met Hudson Mohawke, FS Green en DJ EZ

Wat ooit begon als een gemoedelijk middagje hiphop is uitgegroeid tot een sappig festival. Appelsap biedt ook dit jaar heel veel meer dan hiphop met onder meer Hudson Mohawke en uk-garage legende DJ EZ. Zaterdag 9 augustus zijn ook De Jeugd van Tegenwoordig, Cinnaman, The Flexican & Sef, Typhoon, Travi$ Scott, de Britse belofte Sophie en FS Green aanwezig in het Oosterpark te Amsterdam.

Verspreid over vier terreinen zijn er vernieuwende acts en dj’s van verschillende pluimage. Op het hoofdpodium staan (inter)nationale acts van het hoogste niveau. De Electronic stage wordt geprogrammeerd door club-avond Colors. Rotjoch (101Barz) presenteert weer veel nieuw Nederlands talent zoals onder meer I Am Aisha, Broederliefde (ook present tijdens Rotterdam Unlimited), Digitzz, Skinto & Stepherd en Donnie. De lokale dj’s SP, Vic Crezée, Mairo Nawaz en Chainsaw zijn uiteraard traditiegetrouw ook aanwezig!

 

FS Green is traditiegetrouw uiteraard eveneens weer aanwezig tijdens Appelsap

Nieuw op Appelsap is een gedeelte waar naast eten en drank exotische beats en riddims te vinden zijn. Ook dit jaar zijn kinderen weer meer dan welkom op Appelsap tot 12 jaar is de toegang zelfs gratis!

Alle early bird tickets zijn inmiddels uitverkocht, reguliere tickets zijn te koop voor 29 euro via www.appelsap.net

Lees ook:Ground Zero: Nederlandse dj’s aan top
Lees ook:De Downloadtip: Green Velvet @ Innercity
Lees ook:A Day at the Park ontvangt Paul Kalkbrenner, Dimitri, Derrick May, Frankie Knuckles, Moodymann en meer
Lees ook:Voor maar 19 euro Dance Festival in Antwerpen
Lees ook:Perron al drie jaar favoriete halteplaats voor dance in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>