Nieuw album van Martyn is aanstaande

Hij begon ooit in Eindhoven tijdens het drum ‘n bass-feest Red Zone en ging vervolgens met zijn dubstep via Rotterdam (de naam van zijn platenlabel 3024 refereert er nog aan, die is namelijk vernoemd naar de Rotterdamse postcode) voor de liefde naar de Verenigde Staten. Daar opererend brak hij internationaal pas echt door getuige ook de aandacht die gerenommeerde media aan de nieuwe plaat van Martyn besteden zoals Xlr8r, Resident Advisor en DJBroadcast.

Op 16 juni verschijnt The Air Between Words via het toonaangevende Ninja Tune. Martyn maakte voor Mixmag zelfs een mix (vorige week was het eveneens Nederlandse Detroit Swindle verantwoordelijk voor een zo’n In Session-mix) die veel fragmenten van tracks van zijn nieuwe album zou bevatten!

    Martyn brengt 16 juni zijn derde album The Air Between Words uit via Ninja Tune

Martyn brengt 16 juni zijn derde album The Air Between Words uit via Ninja Tune

Martyn trad onlangs nog op tijdens de afgelopen editie van 5DaysOff en is hij is binnenkort weer in Nederland. Hij treedt 23 mei op in Trouw te Amsterdam en een dag later tijdens het Drift Festival in Nijmegen. Vervolgens doet hij ook nog de zeer fameuze clubs Rex Club in Parijs en de Berlijnse Panorama Bar aan. Ook zal hij waarschijnlijk optreden op het Dekmantel Festival.

Lees ook:Afrojack’s eerste single van zijn eerste album wordt: iets met Chris Brown
Lees ook:Underworld kan niet kiezen
Lees ook:Girls Aloud onder vuur genomen
Lees ook:Avicii – Promo mix 2013
Lees ook:Nieuw album Ladytron af: pas begin juni in de winkels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>