Line-up Mysteryland geen mysterie meer met presentatie van Hardwell, Steve Aoki, Martin Garrix en Yellow Claw

De programmering voor de eerste editie van Mysteryland in Amerika op het legendarische terrein van Woodstock is al een tijdje bekend. Ook de eerste namen van de line-up van de aanstaande editie op 23 augustus op de voormalige Floriade in Haarlemmermeer zijn gepresenteerd.

Hardwell, Steve Aoki, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Nervo, Loco Dice, Chris Liebing, Sunnery James & Ryan Marciano, Boys Noize, Yellow Claw, Joris Voorn, Rusko, Art Department, Ben Sims, Sander van Doorn, Noisecontrollers, Frontliner, The Flexican & Sef en Trafassi zijn geboekt.

Yellow Claw maakt hun debuut op de mainstage van Mysteryland

Er is ook al een deel van het randprogramma bekend. Zo komen er een biertuin, Healing Garden, Crooning Jazzclub en Healthy Food Camp. Opvallend is de aanwezigheid van de Magnetronbar, een concept van het alternatieve Rotterdamse podium Roodkapje! Er zijn plastic stoeltjes, plastic tafels en plastic bloemen maar zeker geen plastic eten. Er komt juist niets uit de magnetron. Alle maaltijden worden ter plekke bereid en zijn voor 97,9% vegetarisch, zo veel mogelijk biologisch en hebben geen artifciele toevoegingen.

Lees ook:Chuckie, The Flexican, The Partysquad, Waxfiend en Yellow Claw genomineerd voor FunX Awards
Lees ook:Afrojack, Baggi Begovic en Hardwell naar EDC New York
Lees ook:Mysteryland 2007: Voorpret in beeld en geluid
Lees ook:Sander van Doorn, Nicky Romero, Showtek en Martin Garrix naar EDC UK
Lees ook:Mysteryland USA maakt programma bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>