Voltt presenteert Sven Väth, Richie Hawtin, Dixon en Tiga

Bart Skils is een gewaardeerd dj en producer. Maar de liefhebber van dance zal hem zeker ook appreciëren als oprichter van Voltt! Op 26 april, de eerste Koningsdag, zal de NDSM-werf de locatie zijn voor NDSM Vrijhaven. Een samenwerking van Voltt en Lockdown. Dat Jackmaster, Pariah, Detroit Swindle, Trikk, Cinnaman, Boris Werner, Job Jobse, Beesmunt Soundsystem, San Proper, Melon, Young Marco, Frits Wentink, Elias Mazian, Tim Hoeben en Bart Skils zelf daar op zouden treden was al bekend! Maar nu is ook de indrukwekkende line-up voor de negende editie van Voltt Loves Summer op dezelfde locatie vrijgegeven. Voor 30 augustus zijn onder meer Sven Väth, Richie Hawtin, Dixon en Tiga geworven voor op de werf!

Sven Väth draait 30 augustus bij Voltt op de Amsterdamse NDSM-werf (foto Daniel Woeller)

Sven Väth draait 30 augustus bij Voltt op de Amsterdamse NDSM-werf (foto Daniel Woeller)

Ook andere grote namen uit de techno en house zoals Joseph Capriati, Gui Boratto, Dense & Pika, Mano Le Tough, Mr G, Michael mayer, tiNI, Bob Moses, Mind Against, Waze & Odyssey, Happa, Dead Heat, Danny Daze, Skanga, Eric Cloutier, Awanto3, Duky, Intergalactic Gary en San Proper zijn aanwezig.

Voltt bestaat al meer dan vijftien jaar. Bart Skils begon met Voltt toen hij bij Outland Records in Amsterdam werkte. Er kwam veel goede muziek binnen van producers en dj’s die hij maar weinig terug zag op flyers voor hoofdstedelijke feesten. Vandaar dat hij het zelf is gaan doen!

Lees ook:Volt en Bart Skils in de Paradiso
Lees ook:Free Your Mind’s geeft eerste namen 5e editie prijs
Lees ook:Afrojack, Fedde Le Grand, Laidback Luke en Jeff Mills op Extrema Outdoor
Lees ook:Free Your Mind: nieuwe namen vers vanaf de preparty
Lees ook:Feestweek: De M.S. Stubnitz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>