Kevin Saunderson, Mark Knight en Charly Lownoise & Mental Theo op eerste editie DanceFloat

De programmeringen voor de festivals in Rotterdam volgen elkaar razendsnel op. De line-up voor het nieuwe Lost & Sound was al bekend. Crazy Sexy Cool heeft de eerste namen gepresenteerd en ook DanceFloat heeft nu de eerste namen bekend gemaakt. Het gaat om techno-pionier Kevin Saunderson, house-held Mark Knight (hij zal dan ook te zien zijn in de The House That Chicago Built), The Opposites en zowaar Charly Lownoise & Mental Theo voor het nostalgische tintje!

Cinéma in De Kuip heeft tot nu toe de komst van Housequake, Benny Rodrigues, Franky Rizardo, Andy Callister, Fajah Lourens en Undercontrol bevestigd. Een dag later is het tijd voor Mysterious in de Kuip. Daar zijn ondertussen dj Superior, Alvaro, Bassjackers, Vato Gonzalez & MC Tjen, Oliver Heldens, Stefan Vilijn en Dyna aan de flyer toegevoegd. Het was al bekend dat Stadiumx en Shermanology waren geboekt.

Inmiddels is de line-up voor Boothstock vrijwel wel helemaal bekend! Onder meer Sneak en Catz ‘N Dogz zijn aanwezig. Net als de vele Rotterdammers Michel de Hey, Secret Cinema, Benny Rodrigues, Lucien Foort, Leroy Styles, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash, Brothers in the Booth, Karim Soliman, Th’Acquisition, David Vunk, Taras van de Voorde en Nino & Frankie die dus in hun eigen stad kunnen blijven.

Mark Knight is geboekt voor de eerste editie van DanceFloat op 5 juli in Rotterdam

Mark Knight is geboekt voor de eerste editie van DanceFloat op 5 juli in Rotterdam

De rest van de namen die in het Zuiderpark aan zullen treden tijdens Boothstock zijn: MC Roga, Kraantje Pappie, Adje, The Million Plan, Broederliefde, Dirtcaps, Dret & Krulle, DJ Irwan, Playground Zer0, DJ Abstract, Dimitri, RiskSoundSystem, Erick Eerdhuizen, Diephuis, Lucas Gravell, DJ Rae, Mell Tierra, Jay Are, Anil Aras, Wouter S, Electrick Dragon, Beau Zwart, Mark Du Mosch, Olene Kadar, Khalil & Steven Pieters, Stun & Rijben, Stellar Sounds en Alex Pi!

Lees ook:Chuckie, The Partysquad, Michel de Hey en Benny Rodrigues toegevoegd aan line-up DanceFloat
Lees ook:Heiko Laux, René Amesz, Joey Daniel en Warren Fellow schepen ook in bij DanceFloat
Lees ook:Secret Cinema, Dj Sneak, Leroy Styles en David Vunk op Boothstock
Lees ook:Drijvend dansen
Lees ook:Nightmare in De Kuip met Paul Elstak, Euromasters, Promo en Ruffneck

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>