Knallen in De Kuip

Nederlands mooiste voetbalclub speelt uiteraard ook in het mooiste stadion! Stadion Feyenoord, beter bekend als De Kuip, is echter niet alleen de speelplaats van Graziano Pellè, Jordy Clasie en het Legioen! Na dit seizoen zal het veelbesproken icoon wederom het decor zijn voor enkele grootschalige feesten! Op 6 juni is er voor de derde keer Cinéma in de Kuip. Een dag later is er net als vorig jaar weer een Mysterious. Het grootse nieuws is echter dat het legendarische Nightmare terug zal keren en plaats zal vinden in De Kuip op 28 juni!

Marc MacRowland organiseert 7 juni Mysterious Outdoor Stadium Project 2014 in De Kuip

Marc MacRowland organiseert 7 juni Mysterious Outdoor Stadium Project 2014 in De Kuip

Er is nog niet veel bekend over de optredende artiesten. Op de facebook-pagina van Cinéma in de Kuip is echter een deel van het logo van Housequake te zien!

Mysterious heeft tot nu twee namen bekend gemaakt. Het Hongaarse Stadiumx is geboekt en ook Shermanology zal optreden. Er zijn in totaal vier podia tijdens Mysterious Outdoor Stadium Project 2014 en deze editie zal twee keer zo groot zijn als vorig jaar. Net als iedere editie nodigt Mysterious-voorman en organisator Marc Macrowland de artiesten uit voor het grote podium op het veld waar house zal klinken. Ook is er het Tentacao-gedeelte waar Latinhouse te horen zal zijn. Triple C Events is verantwoordelijk. Superior nodigt de artiesten uit die urban en eclectic draaien. Die acts worden ondergebracht bij Waarom? Daarom!

Nightmare heeft zonder een enkele naam bekend te maken al alle early-bird tickets verkocht. Maar het feest is dan ook uitermate befaamd vanwege een roemruchte historie. Het grootste podium komt op het veld en meerdere andere podia zullen rond het stadion worden opgesteld.

Lees ook:Nightmare in De Kuip met Paul Elstak, Euromasters, Promo en Ruffneck
Lees ook:Herinneringen 15 Years of Nightmare opgehaald
Lees ook:Nightmare gaat weer naar buiten
Lees ook:Dorpsbewoners willen geen nachtmerries meer
Lees ook:Hit or Shit: Een dubbele editie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>