Secret Cinema, Dj Sneak, Leroy Styles en David Vunk op Boothstock

Komende zomer zijn er meerdere nieuwe festivals gepland in Rotterdam. Inmiddels is bekend geworden dat ook Give Soul een festival zal organiseren aangezien het verantwoordelijk is voor het Koningsdag festival op het Willemsplein. De Sluwe Vos, Makam, Tom Trago, Cleavage en Homework zijn uitgenodigd door Give Soul. Karim Soliman is een van de krachten achter Give Soul maar hij is zelf ook dj en hij is geboekt voor Boothstock.

Boothstock vindt 2 augustus pas voor de derde maal plaats maar het is al een vaste waarde in Rotterdam. Naast Karim Soliman behoren Secret Cinema, Dj Sneak, Leroy Styles, Nino & Frankie, David Vunk, The Million Plan en Erick Eerdhuizen tot het eerste kwart van de nu bekendgemaakte programmering. Er volgen dus nog vele namen!

David Vunk treedt 2 augustus op in het Rotterdamse Zuiderpark tijdens Boothstock

David Vunk treedt 2 augustus op in het Rotterdamse Zuiderpark tijdens Boothstock

Boothstock vindt plaats in het Zuiderpark op Rotterdam Zuid en wordt georganiseerd door JMR (ooit ook verantwoordelijk voor de Danceparade). Het festival staat in het teken van het creatieve verhaal achter de dj en programmeert daarom vooral producerende dj’s. Dat gebeurt in samenwerking met toonaangevende labels en organisaties.

Tot 31 maart zijn er early-bird tickets te verkrijgen voor 27,50.

Lees ook:Dansend stilstaan bij vrede en vrijheid op 5 mei
Lees ook:Kevin Saunderson, Mark Knight en Charly Lownoise & Mental Theo op eerste editie DanceFloat
Lees ook:Rotterdam Outdoor brengt ode aan de Maasstad
Lees ook:Serious Request-veiling met dance-aanbiedingen
Lees ook:2 Many Dj’s, Boy George en Audio Bully’s behoren tot het nieuwe Het Vrije Volk in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>