Outkast, Pharrell Williams en Darkside naar North Sea Jazz

Jazz is een voorloper van house en dance. Niet vreemd dus dat het vermaarde North Sea Jazz ook electronische acts programmeert. In de vorige jaren stonden daarom FS Green, Mala in Cuba, Marc de Clive Lowe, Gotan Project, Bugge Wesseltoft & Henrik Schwarz en Dimlite als eens in Ahoy te Rotterdam. Voor de editie van deze zomer is tot nu toe alleen Darkside als electronische act geboekt. Het is het nieuwe project van Nicolas Jaar samen met Dave Harrington. Maar ook de komst van Pharrel Williams (werkte onder meer samen met Daft Punk, Paul Oakenfold en Swedish House Maffia) en Outkast zal de dance-liefhebber aanspreken!

Darkside staat op North Sea Jazz (foto Jed DeMoss)

Darkside staat op North Sea Jazz (foto Jed DeMoss)

Hieronder staan de namen die tot nu toe zijn aangekondigd. Meer namen volgen in de komende weken. Het volledige programma en tijdschema wordt eind april bekendgemaakt.

Vrijdag 11 juli: Pharrell Williams, Mavis Staples, Tedeschi Trucks Band, Gregory Porter, Walter Trout en Tom Harrell Quintet with special guest Esperanza Spalding

Zaterdag 12 juli: The Isley Brothers, Al Jarreau, Joss Stone, Martial Solal Trio, Snarky Puppy & Friends, Children of the Light Trio: Danilo Perez, John Patitucci, Brian Blade, Ibrahim Maalouf en The Cat Empire.

Zondag 13 juli: Outkast, Daryl Hall & John Oates, Darkside, The Daptone Super Soul Revue featuring Sharon Jones & the Dap-Kings,  Charles Bradley and his Extraordinaires, Antibalas, The Sugarman 3 with special guests Saun and Starr and Master of Ceremonies Binky Griptite, Oscar D’Leon, PRISM featuring Dave Holland, Kevin Eubanks en Craig Taborn and Eric Harland.

De voorverkoop is inmiddels begonnen via www.northseajazz.com/nl/tickets/kaarten-kopen/

Lees ook:North Sea Jazz biedt ook Jameszoo, Dorian Concept en Git Hyper
Lees ook:10 days off: Richie Hawtin – Tiefschwarz – Dominik Eulberg – John Digweed
Lees ook:Tiësto kondigt remix cd van Elements of Life aan
Lees ook:Awakenings 3-daagse Paas-Verjaardagseditie Timetable bekend
Lees ook:Jij de openings-dj van White Noise stage op Extrema Festival?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>