Kraak & Smaak, Palmbomen, Martin Garrix en Tom Trago naar SXSW

In Austin wordt al sinds 1987 begin maart het South by Southwest-festival georganiseerd. Het begon ooit als muziekfestival maar inmiddels is er ook aandacht voor film en interactieve media. De hoofdmoot is echter nog steeds muziek en het festival is de doorbraak geweest voor grote namen.

Een optreden op het festival kan dus uitermate belangrijk zijn. Mits je wordt opgemerkt tussen de crica 1500 andere acts van over de gehele wereld. Tussen 7 en 16 maart zijn de Nederlandse dance-acts Kraak & Smaak, Kuenta i Tambu (KiT), Tom Trago, Palmbomen, Akkachar, Antal, Jameszoo, Mightyfools, Monokino, Krampfhaft en Martin Garrix in ieder geval aanwezig. Al dan niet op instigatie van bijvoorbeeld Amsterdam Dance Event of Eurosonic Noorderslag!

In het verleden traden acts als Nobody Beats the Drum, Dj Mason en C-Mon & Kypski al eens op!

Lees ook:Spinnin’ Records presenteert zich in Miami
Lees ook:Martin Garrix wint Edison in categorie dance
Lees ook:Nieuw: Daddy’s Groove – Stellar (Remixes)
Lees ook:Massive Attack, Richie Hawtin, The Gaslamp Killer en Todd Terje onder de eerste namen voor Pitch
Lees ook:Martin Garrix wint 3FM Award in categorie dance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>