Massive Attack, Richie Hawtin, The Gaslamp Killer en Todd Terje onder de eerste namen voor Pitch

In 2011 was Pitch er ineens! In het korte bestaan heeft het tweedaagse Amsterdamse festival al een onmisbare reputatie opgebouwd! Het is een festival dat zich richt op liefhebbers van vooruitstrevende elektronische (live)muziek. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli zal het festival deze zomer wederom plaats vinden in Cultuurpark Westergasfabriek. Voor het eerst zal het hoofdpodium in de buitenlucht zijn. Maar het belangsrijkste is natuurlijk de bekendmaking van de eerste 22 bevestigde artiesten die Amsterdam aan zullen doen.

The Gaslamp Killer is een graag geziene gast op Pitch (foto Theo Jemison)

 

Op vrijdag 4 juli staan Massive Attack, Moderat, Sbtrkt, Mount Kimbie, Little Dragon, Lunice, George Fitzgerald, Howling, Zomby, Snakehips en Slow Magic er in iedere geval.

Richie Hawtin, Caribou, Darkside, Buraka Som Sistema, The Gaslamp Killer, Joy Orbison, Todd Terje (live), Ryan Hemsworth, Kelela, Trippy Turtle en Kuenta i Tambu zijn geboekt voor 5 juli.

De voorverkoop gaat zaterdag 22 februari om 11.00 van start!

Lees ook:Technoweek: Richie Hawtin
Lees ook:Awakenings Detroit technoweekend uitverkocht
Lees ook:Richie Hawtin naar Toffler
Lees ook:10 days off: Richie Hawtin – Tiefschwarz – Dominik Eulberg – John Digweed
Lees ook:Line-up Scheldepop al bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>