Ludieke Gouden Kabouters organiseren festivla

Binnen de dance lijkt iedereen elkaar en de scene steeds serieuzer te nemen! Gelukkig zijn er de Gouden Kabouters, de ludieke prijzen die dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt zullen worden op maandag 17 maart in Paradiso. Het thema van de avond is Festivla: ”Je weet wel, wat alles en iedereen, het hele zomerseizoen, al doet; Festivals organiseren.” Uiteraard zullen er weer Kabouters in allerlei ludieke categorieen worden uitgereikt. Middels http://www.goudenkabouter.nl/voorronde-2014 kan men vanaf nu stemmen in de eerste ronde in een open vragen stemronde. Op 24 februari sluit deze eerste ronde. Op 28 februari worden de genomineerden bekend gemaakt en vanaf 1 maart is er de tweede stemronde waarbij nog enkel voor de gekozen genomineerden gestemd kan worden voor de definitieve uitslag.

In tegenstelling tot de geijkte categorieen bij de International Dance Music Awards  kan bij de Gouden Kabouters worden gestemd in categorieen als: ‘Duurste festival’, ‘DJ met de meest onverzorgde baard’, ‘Schoonste en/of gezelligste WC’s', ‘Groene kabouter (meest milieuvriendelijk festival)’, ‘Meest sexy dj in rubberen laarzen’ en ‘Kippenvelmoment’.

Lees ook:De Sluwe Vos, Mary Go Wild en Sofia Valentine winnen Gouden Kabouter
Lees ook:Daar zijn ze weer: de Gouden Kabouters!
Lees ook:De Sluwe Vos, Ted Langenbach, Aiscream en Illesnoise genomineerd voor Gouden Kabouters
Lees ook:Martin Garrix, Nicky Romero, W & W, Armin van Buuren en Showtek genomineerd voor 2014 Beatport Awards
Lees ook:Don Diablo niet meer sexy, maar wel populairste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>