Speedy J met Electric Deluxe naar Movement Detroit

Een grote eer voor de Rotterdamse techno-pionier Speedy J! Hij zal met zijn concept Electric Deluxe het vermaarde Movement in Detroit mede openen. Tijdens Movement wordt gevierd dat Techno ooit in de Motorcity ontstond. Vanuit de bakermat veroverde het industriele geluid de wereld. Vooral ook Rotterdam, daar werd de nog jonge Jochem Paap gegrepen door de stevige dance. Als Speedy J is hij nu een grote naam en is hij de enige Nederlandse afgevaardigde tijdens het eervolle festival eind mei als hij samen met Lucy optreedt als Zeitgeiber. Met Electric Deluxe zal hij aan de vooravond van het festival op vrijdag 23 mei The Works aandoen.

Tot nu is in  ieder geval bekend dat Speedy J op zal treden tijdens Electric Deluxe, hij zal worden bijgestaan door nu nog onbekende label-genoten en andere grootheden uit de Techno. De line-up wordt spoedig bekend gemaakt.

Tijdens Movement zelf zal de line-up bestaan uit vele grootheden uit verleden, heden en toekomst. Kevin Saunderson, Black Asteroid, Jamie XX,  Stacey Pullen, Simian Mobile Disco, Terence Dixon, Carl Craig, Jimmy Edgar, The Martinez Brothers, Loco Dice, Kenny Larkin, Dixon, Carl Cox, Boys Noize, Bicep, Ryan Hemsworth, Maceo Plex, Michael Mayer, Robert Hood, Marco Carola, Kode9, Just Blaze en nog vele anderen zullen tussen 24 en 26 mei op Hart Plaza, midden in de geplaagde stad, optreden.

Lees ook:Electric Deluxe op weg naar Berghain
Lees ook:Detroit aan de Maas
Lees ook:Richie Hawtin naar Toffler
Lees ook:Richie Hawtin op Speedy J’s Electric de Luxe
Lees ook:Technoweek: Speedy J

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>