Bekende dj’s draaien ter nagedachtenis aan Bingo Player Paul Baümer

Afgelopen december overleed Paul Baümer op jonge leeftijd aan de tragische gevolgen van kanker. Samen met Maarten Hoogstraten vormde hij Bingo Players. Ze scoorden verschillende hits en timmerden wereldwijd flink aan de weg. Maarten Hoogstraten heeft al aangegeven dat hij naar de wens van zijn muzikale partner door zal gaan als Bingo Players. Op 27 maart treedt hij tijdens de Winter Music Conference aan op het feest Remembrance. Het feest met verdere optredens van onder meer Bassjackers, Chuckie, Tommy Trash en Dada Life staat grotendeels in het teken van de nagedachtenis van Paul Baümer.

Remenbrance zal plaats vinden in Ice Palace te Miami en is opgezet om geld in te zamelen voor kankerbestrijding. Uiteraard worden overleden kankerpatienten herdacht en zal het leven worden gevierd. Paul Baümer heeft voor zijn overlijden aangegeven dat hij zulke donaties graag naar het KWF zou zien gaan. Daarom zal een deel van de opbrengst dan ook aan het KWF worden overgemaakt.

Lees ook:Paul Bäumer (Bingo Players) overleden
Lees ook:Las Vegas overspoeld door Nederlandse dj’s
Lees ook:Hit or Shit: Bingo Players ft. Chocolate Puma – Touch Me
Lees ook:Nieuw: Bingo Players – Out Of My Mind (Dada Life Remix)
Lees ook:Hit or Shit: Oliver Twizt – You’re not alone (Bingo Players remix)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>